Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

What’s new 04/02/09-05/02/09

Μεταβολές/Προσθήκες προδιαγραφών

125    Φίλτρο επιλογής σειρών σε εργασία φυσικής απογραφής    

Προστέθηκε φίλτρο επιλογής για τις σειρές καταχώρισης φυσικής απογραφής κατά την εκτέλεση της εργασίας ενημέρωσης φυσικής απογραφής.

86    Αλλαγή αποδοχών Α.Π.Δ.    

Το ποσό των αποδοχών από το οποίο ενημερώνεται η τακτική γραμμή (1) στην ΑΠΔ άλλαξε τρόπο ενημέρωσης. Ενημερώνεται πλέον από το ποσό των αποδοχών από νέο πεδίο LVAL4 στο οποίο κρατούνται όλες οι αντίστοιχές αποδοχές ανά ασφαλιστικό ταμείο , οπου αντιστοιχίζεται με το κάθε ταμείο ΙΚΑ στην ΑΠΔ. To ίδιο έγινε και με τη γραμμή των αναδρομικών (9) στην στήλη των αποδοχών.

Διορθώσεις σφαλμάτων

127    Πρόβλημα σε πλήρη αντιγραφή εταιρείας    

Κατά την πλήρη αντιγραφή εταιρείας, ο πίνακας TRUCKS στην νέα εταιρεία ενημερωνόταν με TRDR από την εταιρεία αντιγραφής. Το πρόβλημα παρατηρήθηκε στην έκδοση 209 και επιλύθηκε στην 310.

138    Πρόβλημα δικαιωμάτων σε εγκαταστάσεις Softone

Διορθώθηκε πρόβλημα δικαιωμάτων που είχε παρατηρηθεί σε εγκαταστάσεις με ενότητα Εσόδων - Εξόδων & Εισπράξεις / Πληρωμές

134    Αρχείο ΑΠΔ    

Σε εργαζόμενο που είχε στην Περιοχή Απασχόλησης Ημερομηνία Ισχύος διαφορετική από 1/1/ΧΧ π.χ. 1/2/ΧΧ δεν μπορούσε να γίνει παραγωγή του αρχείου.

135    Ανενεργές εγγραφές    

Οι ανενεργές εγγραφές δεν εμφανιζόταν με διαφορετικό χρώμα στα ευρετήρια

63    Πολυεταιρική εκτύπωση    

Σε πολυεταιρική εκτέλεση εκτυπώσεων εμφανιζόταν σφάλμα 'Λανθασμένος κωδικός υποκαταστήματος' στις εταιρείες που δεν υπήρχε υποκατάστημα με κωδικό 1.

122    Ευρετήρια    

Δεν εμφανιζόταν με κόκκινο χρώμα οι αρνητικές τιμές πεδίων σε ευρετήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: